fredag 31 augusti 2012










lang inlagg for er som orkar l


Lite random bilder fran olika dagar har nere i Afrika. Barnen lar sig mer och mer, dom ar sa duktiga! nasta vecka blir vi borta hela vecka for da ska vi pa safari, ska bli helgrymt! och nar vi kommer tillbaka till skolan den 10 september ar lovet for alla barn slut och det blir full rulle i skolan!
Nar det va ett break mellan lektionerna i tisdags fick vi i vanlig ordning te och lite att ata, sen har Anna (en amerikansk tjej fran hostelet) lovat att hjalpa dom att gora en webbsida for skolan och barnhemmet, mama faraiji (kvinnan som startade upp detta for barnen och bor precis bredvid) tar hand om 60-80 barn och som ni forstar ar det inte gratis med material och mat, sa hon hoppas pa en uppmarksammad sida och lite donationer. Vi fick hora historien om varfor barnhemmet/skolan startades, och aven mama josefines (en kvinna som bor dar med sina tva barn, aven en av lararna) historia, helt fantastiska manniskor, Vi har det sjukt bra i Sverige ska ni veta!



OCH for er som har glomt sa fyller jag ar idag, hehe grattis till mig, och sjalvklart till min kara bror! saknar er hemma lite extra idag, fodelsedagar vill man fira med dom man kanner men dont worry, ingen hemlangtan ;) Bara till mina fina djur, som jag saknar varje gang jag ser alla hundar och katter pa gatorna har nere. ska ata pa en italiens retaurang idag och hoppas pa en riktigt god pizza!! sen ska vi se vad afrikas uteliv har att bjuda pa.

4 kommentarer:

  1. Grattis Louise! Kram från en annan del av världen :) Hoppas att ni har frisknat till eller iaf gör det snart.
    Hälsn Yvonne

    SvaraRadera
  2. Hej på er och extra till dig idag Louisa, miss you! fast på ett underbart sätt, med en stolthet och glädje för det du/ni gör. Så fina bilder och vilka fina upplevelser ni delar med er, vad fina barnen är!! Och hörrni; take it easy tonight, promise. Lippo o Olle mår bara bra, det vet du:-))
    Tusen pussar, mamma

    SvaraRadera
  3. Grattis i massor till 20-åringen! Som Lena skrev, var försiktiga och ha det ruskigt kul ikväll och alla andra dagar...
    Återigen massa fina bilder, får rysningar...och(jätte mycke nära tårar) är förstås jätte stolt över det engagemang ni har!
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Underbart att få se lite fler bilder och höra lite om skolan osv. Vi saknar dig här Caroline. Louise grattis i efterskott. Massa kramar på er!!

    SvaraRadera