söndag 9 september 2012

Tillbaka efter 5 otroligt häftiga dagar!!!!! Tagit över 1500 kort. Tar ett jävla tag att få in alla på datorn..

Vi har sett lejon knappt 2 meter ifrån oss, en lejon hane på en klippa (sådär man verkligen vill se de!!!!), vi såg en geopard med två små knattar ca 5 meter ifrån oss. En leopard uppe i ett träd med sitt byte. 2 noshörningar, tusentals zebror och andra häftiga djur.
Vi va hos en tribe. Jagade med dom, tittade på när dom rökte sig stenhöga. De är så sjukt att dom kan vara så höga och ändå sätta bara huvudet på en fågel, ekorre eller va dom nu siktar på. Galet!!! de va dock en som satte igenom en del av kroppen så fågeln fortfarande levde. så han stoppade huvudet i munnen och bet av nacken bara sådär. Sjukt obehagligt att se..
Vi åkte även till en andra tribe där mannen har säsongs-fruar. För när han vandrar med sina kor till ett annat ställe har han en drös andra kvinnor där. Den familjen vi hälsade på hade mannen 7 fruar där på de stället och 5 fruar på de andra. & de är tydligen fritt fram för brodern & bästa kompisen att komma över när mannen är på de andra stället och göra va dom vill med fruarna. Blir dom gravida är de bara bra. ju mer barn desto bättre. Men alla barnen tillhör mannen som är gift med alla!!!


sjukt.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar